I обавештење за 21. Епизоотиолошке дане

Поштоване колеге,

Дозволите ми да вас поздравим испред Секције за зоонозе Српског ветеринарског друштва.

Овом приликом желимо да вас обавестимо да Секција, као и сваке године до сада, организује традиционални, сада већ 21 пут по реду, симпозијум „XXИ Симпозијум епизоотиолога и епидемиолога“ (XXИ Епизоотиолошки дани) у виду једног научно-стручног симпозијума, који ће се одржати од 08 до 10 априла 2019. године у Хотелу „Парк“ у Новом Саду. Ове године суорганизатор Симпозијума је Научни институт за ветеринарство Нови Сад из Новог Сада.

Основна идеја и циљ Симпозијума је да у оквиру њега дискутујемо о темама које не познају границе и који нас везују све заједно у целој регији (Балкана). Стога, веома поздрављамо учешће наших колега из региона. Истовремено, посебно поздрављамо и све веће активно и пасивно укључивање колега епидемиолога у рад Симпозијума у области зооноза.

Све вас позивамо да погледате прво обавештење о одржавању симпозијума у прилогу ове поруке, као и кратко упутство за писање кратких садржаја радова и да својим присуством, активним учешћем или пасивним учешћем подржите ово наше традиционално научно стручно дружење и учествујете у размени најновијих информација и сазнања. Симпозијум ће бити акредитован код Ветеринарске коморе као део едукације ветеринара уз напомену да је Симпозијум намењен и за едукацију лекара.

С поштовањем,

Тамаш Петровић

Председник Секције за зоонозе СВД

УПУТСТВО ЗА АУТОРЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ