25. Симпозијум Епизоотиолога и епидемиолога – порука након одржаног Симпозијума

Поштоване колегинице и колеге учесници симпозијума, аутори саопштења и модератори заседања, поштовани спонзори и пријатељи Симпозијума. Надам се да сте се сви успешно вратили својим кућама након одржаног Симпозијума.  Желим овом приликом да вас се свима захвалимо на учешћу на Симпозијуму и што сте пре свега ви својим излагањима и дискусијама, а затим и финансијском помоћи учинили да овај 25. по реду Симпозијум успешно одржимо.  

Надам се да ви задовољни, пре свега са стручним, а онда и са оним социјалним делом Симпозијума. Истовремено, надам се и да вам је био пријатан боравак како у оквиру туристичког насеља Рибарско острво, тако и у Новом Саду генерално.  

До мене је стигло више позитивних коментара на чему желим да вам се веома захвалим. Стигле су и неке сугестије, које су свакако врло добродошле, а којих сам и сам био свестан. У том смислу мислим да ћемо у оквиру Секције за зоонозе договорити неке предлоге за наредни Симпозијум. 

Желим вам пријатне празнике и даљи успешан рад, па се видимо следеће године на некој другој локацији на 26. Симпозијуму епизоотиолога и епидемиолога.  

 

Срдачан поздрав.

 

Тамаш Петровић 

Председник Организационог

и Научног одбора Симпозијума

 

др Тамас Петровиц, научни саветник

Научни институт за ветеринарство «Нови Сад»
Руменачки пут број 20,
21000 Нови Сад
Тел: + 381 21 4895 321
Моб: +381 64 818 5410
http://niv.ns.ac.rs/?p=208 

[email protected]