26. Симпозијум епизоотиолога и епидемиолога – Упутство учесницима

Поштоване колегинице и колеге,

на дну странице можете погледати кратко Упутство учесницима Симпозијума са основним детаљима око одржавања Симпозијума, висини и начину уплате котизације, информације за потенцијалне спонзоре, информације везане за смештај, свечану вечеру, као и друге релевантне податке. Оцену симпозијума од стране Стручног одбора Ветеринарске Коморе (број бодова који ће добити Симпозијум), бисмо вам послали или у наредном обраћању или у оквиру Другог обавештења о одржавању Симпозијума.

Иначе, радови за Симпозијум су већ почели да пристижу, па бих овом приликом желео да се захвалим оним ауторима који су већ послали краке садржаје својих излагања, као и да охрабрим и све остале колегинице и колеге да припреме и пошаљу део својих испитивања / интересантне случајеве или пак оно што сматрају да је добро/битно за саопштити и поделити са другим колегама. Рок за достављање кратких садржаја радова је 1. март, тако да није остало још пуно времена за пријаву радова.

Потенцијалне спонзоре молимо да се што пре јаве ако су заинтересовани за учешће на Симпозијуму, пре свега због ограниченог рока који је потребан за припрему рекламног материјала и штампање Зборника кратких саопштења.

Све вас позивамо да погледате послате документе, као и да својим активним или пасивним учешћем подржите наш традиционални научно стручни симпозијум. Симпозијум ће свакако бити акредитован код Ветеринарске коморе као део едукације ветеринара уз напомену да је Симпозијум намењен и за едукацију лекара.

С поштовањем,

 

др Тамаш Петровић, научни саветник

Научни институт за ветеринарство „Нови Сад“

Руменачки пут број 20,

21000 Нови Сад

тел: + 381 21 4895 321

Моб: +381 64 818 5410

http://niv.ns.ac.rs/?p=208

[email protected]

 

Српско ветеринарско друштво
Булевар ослобођења 18
11000 Београд
тел/факс +381 11 268 51 87
е-маил: [email protected]

 

УПУТСТВО УЧЕСНИЦИМА

ПРВО ОБАВЕШТЕЊЕ

УПУТВСТО ЗА АУТОРЕ