XIX Симпозијум епизоотиолога и епидемиолога

Поштоване колеге,

Дозволите ми да вас поздравим испред Секције за зоонозе Српског ветеринарског друштва. Ово приликом желимо да вас обавестимо да Секција, као и сваке године до сада, организује традиционални, сада већ 19 пут по реду, симпозијум „XIX Симпозијум епизоотиолога и епидемиолога“ (XIX Епизоотиолошки дани) у виду једног научно-стручног симпозијума, који ће се одржати од 05 до 07 априла 2017.године у Хотелу „Србија“ у Вршцу.

Основна идеја и циљ Симпозијума је да у оквиру њега дискутујемо о темама које непознају границе и који нас везују све заједно у целој регији (Балкана). Стога, веома поздрављамо учешће наших колега из региона. Истовремено, посебно поздрављамо и све веће активно и пасивно укључивање колега епидемиолога у рад Симпозијума у области зооноза.

Све вас позивамо да погледате прво обавештење о одржавању симпозијума у прилогу ове поруке, као и кратко упутство за писање кратких садржаја радова и да својим присуством и активним учешћем подржите ово наше традиционално научно стручно дружење и учествујете у размени информација и сазнања. Симпозијум ће бити акредитован код Ветеринарске коморе као део едукације ветеринара уз напомену да је Симпозијум намењен и за едукацију лекара.

Преузмите прво обавештење
Преузмите упутство за ауторе

 

С поштовањем,
Тамаш Петровић
Председник Секције за зоонозе СВД

др Тамаш Петровић, научни саветник
Научни институт за ветеринарство «Нови Сад»
Руменачки пут број 20,
21000 Нови Сад
тел: +381 21 4895 321
Моб: +381 64 818 5410
мејл: [email protected]
http://niv.ns.ac.rs/?p=208

Српско ветеринарско друштво
Булевар ослобођења 18
11000 Београд
тел/факс +381 11 268 51 87
мејл: [email protected]
www.svd.rs