ДОПИС ЗА ЧЛАНАРИНУ СВД-А

Поштоване колеге!

Имајући у виду значај који ветеринарска професија има у области здравља људи и животиња, задатак Српског ветеринарског друштва се састоји у промовисању професије, а све због напретка науке и праксе у ветеринарској медицини.

Визија Српског ветеринарског друштва је да буде лидер у заштити, промоцији и унапређењу јаке и јединствене ветеринарске струке, а све у циљу задовољења потреба друштва.

Ово се може остварити само ако наша професија буде сложна и јединствена, па је зато Српско ветеринарско друштво недвосмислено фокусирано на напорима да се повећа број задовољних чланова у свим сегментима ветеринарске професије.

Уколико се Ваша размишљања подударају са визијом Српског ветеринарског друштва, као и уколико имате нове идеје и предлоге за побољшање рада, молимо Вас да, ради бољег функционисања друштва, платите чланарину за 2018. годину. Плаћањем чланарине стичете право на чланску карту, као и смањење појединачних котизација за скупове које организује Српско ветеринарско друштво. Годишња чланарина за једног ветеринара износи 1.200 динара (у прилогу се налази модел уплатнице).

Уједно вас обавештавамо да је сајту Српског ветеринарског друштва постављен модел уплатнице за чланарину.

Ускоро ћете добити информације о програму 29. Саветовања ветеринара Србије на Златибору које се ове године одржава у термину од 13. до 16. 09. 2018. године.

Поздрављамо Вас и очекујемо да нам се придружите!

 

Председник

Српског ветеринарског друштва

Проф. др Милорад Мириловић

 

 

ПРЕУЗМИ ДОКУМЕНТ