ПОЗИВ ЗА АНКЕТУ

Oва кратка анкета је део истраживачког рада Катедре за економику и статистику Факултета Ветеринарске Медицине Универзитета у Београду и Српског Ветеринарског Друштва, а односи се на то колико су власници љубимаца задовољни ветеринарским услугама. Резултати ће се користити у научно-истраживачке сврхе и као основа за побољшање ветеринарских услуга.
С oбзиром да ће се резултати анкете обрађивати Кано методом, питања и понуђени одговори имају специфичну форму, па ВАС МОЛИМО ДА ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ И ЗАОКРУЖИТЕ ОДГОВОР КОЈИ ЈЕ НАЈПРИХВАТЉИВИЈИ.
У знак захвалности за време и труд који сте издвојили за попуњавање анкете, уколико желите (није обавезно!), можете оставити Ваше податке како би Вас позвао наш дародавац и Вашег љубимца обрадовао поклоном. Требаће Вам око 5 минута за попуњавање анкете. Анкета ће бити отворена за попуњавање до 31.1.2019.године. Уколико оставите податке, они ће бити коришћени за промоције, у складу са законом. За евентуална питања у вези са овим истраживањем можете нам се обратити на e-mail: [email protected] .

Анкету можете отворити кликом на слику испод