Позив за радове мале праксе

Поштоване колегинице и колеге, Како је један од циљева Секције за малу праксу СВД-а укључивање што већег броја колега који се у свакодневном раду баве проблематиком мале праксе, част ми је да Вас позовем да конкуришете са радовима чија је тематика мала пракса. Из тог разлога упућујем овај позив свим заинтересованим колегиницама и колегама да конкуришу уколико желе и уколико сматрају да са нама треба да поделе своја искуства.

Конкурс је отворен за све заинтересоване који желе да дају допринос унапређењу мале праксе и ветеринарске струке у целини. На конкурсу могу да учествују чланови Српског Ветеринарског Друштва и они који то нису. На конкурсу такође могу да учествују и страни држављани. Најуспешнији радови ће бити публиковани у електронској форми на српском и енглеском/или француском језику, док ћемо ауторе одабраних радова позвати да их презентују на скуповима које планирамо да организујемо у оквиру СВД-а.

Радове које ћемо узети у обзир треба да буду сврстани у неку од следећих категорија:

  1. Студентски радови – радови студената редовних и постдипломских студија
  2. Прикази случајева из праксе
  3. Научни радови  

Пријаве кратких садржаја радова је најкасније до 1.4.2020.године. Кратак садржај треба доставити у електронској форми на највише две странице А4 формата и до 600 речи (двојезично – на српском језику (ћирилица) и енглеском или француском језику) на адресу [email protected] .

Техничко Упутство за ауторе радова можете видети на нашој страници нормативна акта .

  

Срдачно, 
           Драгутин Смољановић 
           председник секције