1. обавештење – XXII Симпозијум епизоотиолога и епидемиолога (XXII Епизоотиолошки дани)

Дозволите ми да вас поздравим испред Секције за зоонозе Српског ветеринарског друштва.
Овом приликом желимо да вас обавестимо да Секција, као и сваке године до сада, организује традиционални, сада већ 22 пут по реду, симпозијум „XXII Симпозијум епизоотиолога и епидемиолога” (XXII Епизоотиолошки дани) у виду једног научно-стручног симпозијума, који ће се одржати од 22 до 24 априла 2020.године у Хотелу „Гелерија” у Суботици. Ове године суорганизатор Симпозијума је Ветеринарски специјалистички институт Суботица из Суботице.
Основна идеја и циљ Симпозијума је да у оквиру њега дискутујемо о темама које не познају границе и који нас везују све заједно у целој регији (Балкана). Стога, веома поздрављамо учешће наших колега из региона. Истовремено, посебно поздрављамо и све веће активно и пасивно укључивање колега епидемиолога у рад Симпозијума у области зооноза.
Све вас позивамо да погледате прво обавештење о одржавању симпозијума у прилогу ове поруке, као и кратко упутство за писање кратких садржаја радова и да својим присуством, активним или пасивним учешћем подржите ово наше традиционално научно стручно дружење.
Симпозијум ће бити акредитован код Ветеринарске коморе као део едукације ветеринара уз напомену да је Симпозијум намењен и за едукацију лекара.

С поштовањем,

Тамаш Петровић
Председник Секције за зоонозе СВД

др Тамаш Петровић, научни саветник
Научни институт за ветеринарство «Нови Сад»
Руменачки пут број 20,
21000 Нови Сад
тел: ++ 381 21 4895 321
Моб: +381 64 818 5410
http://niv.ns.ac.rs/?p=208
[email protected] 

ПРЕУЗМИ УПУТСТВО ЗА АУТОРЕ

ПРЕУЗМИ ПРВО ОБАВЕШТЕЊЕ