22 / 23. Симпозијум епизоотиолога и епидемиолога – 1. Обавештење и Упутство ауторима радова

Поштоване колегинице и колеге,
Дозволите ми да вас поздравим испред Секције за зоонозе Српског ветеринарског друштва. Овом приликом желимо да вас обавестимо да ће Секција ове године да организује традиционални Симпозијум епизоотиолога и епидемиолога.

С обзиром да због епидемиолошке ситуације то нисмо били у могућности да организујемо прошле године, ове године бисмо организовали двоброј 22. и 23. по реду симпозијум – „XXII /XXIII Симпозијум епизоотиолога и епидемиолога“ (XXII/XXIII Епизоотиолошки дани) у виду једног научно-стручног симпозијума, који ће се одржати од 26. до 28. априла 2021. године у виду виртуелног „online“ Симпозијума (webinar-а). На жалост епидемиолошка ситуација нам још увек не дозвољава да овај наш традиционални симпозијум организујемо у свима познатој класичној форми, но верујемо да ћемо те могућности имати већ следеће године. Основна идеја и циљ Симпозијума је да у оквиру њега дискутујемо о темама које не познају границе и који нас везују све заједно у целој регији (Балкана). Стога, веома поздрављамо учешће наших колега из региона. Истовремено, посебно поздрављамо и све веће активно и пасивно укључивање колега епидемиолога у рад Симпозијума у области зооноза.

Све вас позивамо да погледате прво обавештење о одржавању симпозијума у дну овога текста, као и кратко упутство за писање кратких садржаја радова и да својим активним или пасивним учешћем подржите наш традиционални научно стручни симпозијум.
Симпозијум ће бити акредитован код Ветеринарске коморе као део едукације ветеринара уз напомену да је Симпозијум намењен и за едукацију лекара.


С поштовањем,

Тамаш Петровић
Председник Секције за зоонозе СВД

др Тамас Петровиц, науЧни саветник
НауЧни институт за ветеринарство «Нови Сад»
РуменаЧки пут број 20,
21000 Нови Сад
тел: ++ 381 21 4895 321
Моб: +381 64 818 5410
http://niv.ns.ac.rs/?p=208
[email protected]

ПРЕУЗМИ ПРВО ОБАВЕШТЕЊЕ У ПДФ-У

ПРЕУЗМИ УПУТСТВО ЗА АУТОРЕ У ПДФ-У