22. / 23. Симпозијум епизоотиолога и епидемиолога – Упутство ученицима Симпозијума

Поштоване колегинице и колеге,

На дну овог текста можете преузети кратко Упутство учесницима Симпозијума са основним детаљима око одржавања Симпозијума, тематици Симпозијума, висини и начину уплате котизације, информације за потенцијалне спонзоре, као и основни контакти везани за саму организацију Симпозијума.

Потенцијалне ауторе радова/саопштења подсећамо да је предаја кратких садржаја радова у току и да није остало још пуно времена за њихову пријаву, те их молимо да кратке садржаје својих излагања пошаљу у што краћем року.

Детаљније информације око Програма Симпозијума и друге битне информације око одржавања Симпозијума ћемо послати у Другом обавештењу у првој половини априла.

Све вас позивамо да погледате Упутство учесницима и Прво обавештење о одржавању симпозијума које поново шаљемо у прилогу ове поруке, као и да својим активним или пасивним учешћем подржите наш традиционални научно стручни симпозијум.

Симпозијум ће бити акредитован код Ветеринарске коморе као део едукације ветеринара уз напомену да је Симпозијум намењен и за едукацију лекара.

С поштовањем,


Тамаш Петровић
Председник Секције за зоонозе СВД


др Тамаш Петровић, научни саветник
Научни институт за ветеринарство «Нови Сад»
Руменачки пут број 20,
21000 Нови Сад
тел: + 381 21 4895 321
Моб: +381 64 818 5410
http://niv.ns.ac.rs/?p=208
[email protected]

ПРЕУЗМИ ОБАВЕШТЕЊЕ

ПРЕУЗМИ УПУТСТВО