Позив за 28. Саветовање ветеринара Србије

            Поштоване колеге, чланови секције за средње стручно образовање и обуку, позивамо вас да присуствујете предстојећем 28. Саветовању ветеринара Србије у периоду од 7-10.09.2017. на Златибору. Саветовање се одржава у организацији Српског ветеринарског друштв, у суорганизацији Факултета ветеринарске медицине и под покровитељством Министарства пољопривреде и заштите животне средине .

            У оквиру саветовања а према агенди наша секција ће оджати округли сто на којем ће тема бити : ”Интензивна терапија и нега болесних животиња: одговорност ветеринара и техничара”, модератор: Проф. др. Драгиша Траиловић.   Програм саветовања као и сва обавештења у вези цена котизација и смештаја можете наћи на сајту српског ветеринарског друштва.

            Завод за унапређење знања и васпитања, центар за професионални развој запослених у образовању донео је одлуку да се овај стручни скуп признаје као облик сталног стручног усавршавања наставника. Стручни скуп за наставнике биће бодован према правилнику о бодовању.

            Овим путем обавештавам све чланове који су измирили обавезе у погледу чланарине да су им израђене чланске карте друштва са бар кодом и да исте могу подићи у просторијама друштва на Факултету ветеринарске медицине или на самом саветовању. Чланске карте биће уједно и доказ за остваривање права на повлашћену котизацију.

                                                                                                           

У Београду                                                                                                     Председник секције

22.08.2017.                                                                                                     Жарко Угарковић